Ekran yönü ayarı
Ekran yönü ayarı
Merhabalar pc ye mx linux kurdum hometech wi101 marka ancak ekran yönü nereden çevirilecek bulamadım birde dokunmatik ekran nasıl aktif hale getirilir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Re: Ekran yönü ayarı
(1) Konunuz, ana forumlar İngilizce ile sınırlı olduğundan Diğer Diller forumuna taşındı. Türkçe olarak yazmaya devam etmek istiyorsanız, bunu burada yapmalısınız.Barebone wrote: Sat Dec 21, 2024 7:56 am Merhabalar pc ye mx linux kurdum hometech wi101 marka ancak ekran yönü nereden çevirilecek bulamadım birde dokunmatik ekran nasıl aktif hale getirilir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
(2) QSI yardımcı programından gelen çıktıyı göndermeniz gerekir. Hızlı Sistem Bilgisi (QSI) yardımcı programı MX Tools'da bulunur ve çıktısı burada forumda kullanılmak üzere otomatik olarak biçimlendirilir. QSI yardımcı programını çalıştırın, alttaki "Forum için Kopyala"ya tıklayın ve ardından bunu konu başlığınıza yapıştırın.
Forum Kuralları
HP 15; ryzen 3 5300U APU; 500 Gb SSD; 8GB ram
HP 17; ryzen 3 3200; 500 GB SSD; 12 GB ram
Idea Center 3; 12 gen i5; 256 GB ssd;
In Linux, newer isn't always better. The best solution is the one that works.
HP 17; ryzen 3 3200; 500 GB SSD; 12 GB ram
Idea Center 3; 12 gen i5; 256 GB ssd;
In Linux, newer isn't always better. The best solution is the one that works.
- Kermit the Frog
Re: Ekran yönü ayarı
Merhaba, menüden "Ekran" ... "Dönme" .. (sağ veya sol)... bu arada paneli de en kolay ve düzgün şekilde "MX İnce Ayar" dan (ilk sekme) ayarlayabilirsiniz (alta vs.)..
Dokunmatik için "MX Paket Yükleyici" (ki kötü tercüme) den en sonki (6.10 veya 6.11 gibi) "Liquorix" çekirdeği kurup denerseniz (sadece 2 tık ...) ...
Dokunmatik için "MX Paket Yükleyici" (ki kötü tercüme) den en sonki (6.10 veya 6.11 gibi) "Liquorix" çekirdeği kurup denerseniz (sadece 2 tık ...) ...